Központ Bisztró

Íme néhány cikk, mely a közelmúltban jelent meg Rólunk

Player.hu

"...amint bebizonyosodott a Központ Bisztróba érdemes betérni, ha jó burgerekre vágyunk a környéken!"
www.player.hu

We love Budapest

"A belső alapján egyszerre lehetne egy laza beülős hely, ahova a barátokkal beugrunk egyburgerre, és egy kellemes étterem is, ahova este elvihetjük a barátnőt egy engesztelős vacsorára. Az étlap ugyanezt a kettősséget követi."
 www.welovebudapest.com

gastro.hu

"Híres séfek, trendi bisztrókonyha, kézműves magyar sörök – mindez nem a belvároban, hanem Újpest központjában."
www.gastro.hu

Pesti műsor

"A fogások változatosak, izgalmasak, mindegyik fűszerezésében van egy kis csavar, ami a szokvánostól eltérővé teszi az egyébként is kiváló alapanyagokból készült ételeket."
www.pestimusor.hu

ujpest.hu

"Sikerüket – a jó helykiválasztás mellett – kiváló konyhájuk garantálja, amelynek titka az improvizáció és a ötletesség. Nagyon jó, kreatív szakácscsapatot sikerült összeállítanunk."
www.ujpest.hu/

Urban-eve

"Először is lett egy új befutó helyünk, a Központ Bisztró, Újpesten vannak, és fantasztikusan brutális a sajtsteak-jük és a házi zsemlés hamburgerük."
www.urban-eve.hu/

Rozmaring & csokoládé

"Helyes, hangulatos kis hely, ami végre nem a belvárosban van. S ehhez mérten a konyhája is másmilyen. Háziasabb, érthetőbb, lényegében egyszerűbb, a szó szebbik értelmezésében."
rozmaringescsokolade.blogspot.hu

Zita (Zizi kalandjai):

"Jó lenne, ha több ilyen hely nyílna más kerületekben is, így kialakulnának kedvenc törzshelyek a belvároson kívül is. Néha jól esne nekünk is, ha csak a közelbe kellene leugrani valahova egy jót kajálni, de sajnos nem tudjuk megtenni, mert a közelünkben lévő néhány menzán kívül egy kebabos árválkodik a környéken, ahol maximum falafel tálat tudunk enni."
www.zizikalandjai.com

Ági főz

"Nagyon tetszik, hogy szinte minden ételt sikerült egy kicsit megcsavarni, de nem túlzóan és felismerhetetlenül. (...) A belső tér kellemesen modern, olyan kényelmes, de nem túlzó és főleg nem rideg-hideg. Vannak nagy asztalok baráti társaságoknak és összebújósabb kicsik is."
agifoz.blogspot.hu/

Sike Tamás Borest

Az Újpesti Közéleti Tv műsorában is jelen voltunk Márton-napi különleges Borestünkkel, ahol a vendégünk Sike Tamás volt. Eseményünk célja egy kötetlen beszélgetés volt a Borásszal, aki a vendégek asztalához ülve személyesen beszélgetett a vendégekkel és ismertette velük borait.
www.youtube.com

Központ Bisztró